Verkocht: Johannes Camphuijsstraat 141, Den Haag

ZOJUIST INTERN GEHEEL EN VAKKUNDIG GERENOVEERD RUIM EN LICHT 3-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MIDDEN IN HET UITZONDERLIJK CENTRAAL GELEGEN EN ZEER GEWILDE "BEZUIDENHOUT" TE KOOP!

Dit ruime en licht appartement is zojuist intern vakkundig gerenoveerd en ook nog eens slim heringedeeld waardoor het beschikt over twee goed formaat slaapkamers en ook een ruime keuken en badkamer. Uiteraard is alle elektra vernieuwd, een nieuw CV systeem aangelegd, nieuwe (goed geisoleerde) vloeren aangebracht, nieuw keuken met apparatuur, luxe badkamer, geheel nieuw gestuct en geschilderd en beschikt het appartement over een gunstig energielabel B! Over de locatie kunnen we kort zijn, deze is super, vlakbij de gezellige Theresiastraat en divers openbaar vervoer. Op loopafstand van station Laan van NOI, het Haagse Bos en slechts enkele minuten van Centraal Station, centrum en de uitvalswegen.

Indeling:
Via zeer karakteristiek open portiek trap naar de eerste etage met groot bordes. Entree appartement, gang met ruime berging onder de trap van de bovenburen met daarin de groepenkast. Ruime en lichte aan de achterzijde gesitueerde woon-/eetkamer met doorloop naar de moderne semi-open nieuwe keuken welke voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur, te weten: Koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, keremische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken via een tussengang doorloop naar de echt ruime eerste slaapkamer aan de achterzijde. Tussen de keuken en badkamer in vindt je de moderne luxe badkamer met inloopdouche voorzien van glazen wand en rainshower, vaste wastafel in meubel en handddoekradiator. De tweede, ook ruime, slaapkamer, vindt je aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Actieve VvE (1/3e aandeel), bijdrage € 100,- per maand
- MJOP aanwezig
- Voormaatvoering zie de plattegrond
- Energielabel B
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Verwarming middels CV-combiketel Intergas HR 2017
- Elektrische installatie bestaande uit 6 groepen met ALS
- Vanwege het bouwjaar zijn de ouderdom- en materialenclausule van toepassing
- Niet bewoningsclausule van toepassing
- 2% overdrachtsbelasting clausule ten gunste van verkoper van toepassing
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, Matzinger Eversdijk Notarissen
- Oplevering direct