Verkocht: Koningin Wilhelminalaan, Voorburg

VERKOCHT: Licht en luxueus topappartement op de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg

Deze volledig gerenoveerde woning van 90m2 is voorzien van 2 slaapkamers en badkamer met bad. Vanuit de ruime hal heeft u toegang via een vaste trap naar het zonnige dakterras. 

Omschrijving


Recentelijk geheel gerenoveerd topappartement voorzien van twee slaapkamers, royale woon- eetkamer en zonnig dakterras! Het appartement is met behoudt van originele details gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen.

Op loopafstand bevindt zich het gezellige historische centrum van Voorburg met de vele leuke winkels en horeca in de bekende Herenstraat. Nabij het NS station Voorburg, bussen, uitvalswegen (A12/A13 en A4) en het bruisende centrum van Den Haag is op fietsafstand gelegen.

***Omschrijving***
Traditioneel portiek met trap naar entree appartement.

Entree appartement, vaste kast voorzien van meterkast.

Overloop, middels openslaande deuren heeft u toegang tot de royale woon- eetkamer voorzien van veel daglicht toetreding door de aan beide zijde aanwezige grote raampartijen, luxueuze open keuken met kookeiland aan de achterzijde van de woning voorzien van gepolijste composiet werkblad met alle benodigde inbouwapparatuur met toegang tot het balkon, de woon- eetkamer wordt verwarmd middels designradiatoren. Iedere kamer is voorzien van voldoende wandcontactdozen en heeft een internet- en tv-aansluiting. In de woning zijn sfeervolle inbouwspots aangebracht voor de verlichting.

Master bedroom aan de voorzijde van de woning, vanuit de overloop heeft u toegang tot de tussengelegen badkamer voorzien van lichte opstelling met inloopdouche, ligbad, wastafel met ombouw. Modern toilet met fontein, vaste kast met opstelplaats voor wasmachine en droger. Aan de achterzijde gelegen tweede slaapkamer welke tevens gebruikt kan worden als werkkamer.

Vanaf de overloop heeft u middels een vaste trap toegang tot het royale dakterras.

Gehele woning voorzien van houten vloeren met warmte-, geluids- en brand isolerend materiaal daarnaast zijn de gebouw gebonden installaties geheel vernieuwd.

***Bijzonderheden***
- Gelegen op eigen grond;
- Electra nieuw aangelegd, elektrische deuropener met intercom 2018;
- Alle leidingen gas, water, alsmede radiatoren vernieuwd;
- In alle kamers internet- en tv-aansluiting;
- Zie de plattegronden voor de indeling en complete maatvoering;
- CV 2016;
- Energielabel E;
- Maandelijkse V.v.E. bijdrage € 85,-- per maand;
- Aandeel in gemeenschap 1/3e;
- Actieve vereniging van eigenaren;
- MJOP aanwezig tot en met 2048;
- V.v.E. ingeschreven in de KvK onder nummer 51276143;
- Gezien het bouwjaar van de woning zullen een ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn;
- Woning niet bewoond door de verkoper, derhalve is de niet-bewoningsclausule van toepassing;
- Per direct beschikbaar;
- 2% overdrachtsbelasting clausule van toepassing;
- Projectnotaris: Notariaat Matzinger Eversdijk Notarissen te 's-Gravenhage.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is zorgvuldig opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.