Verkocht: Maystraat 14, Den Haag

AAN EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE STRAAT IN HET ZEER GELIEFDE BEZUIDENHOUT GELEGEN ZOJUIST INTERN HOOGWAARDIG TOTAAL GERENOVEERD ROYAAL 4-KAMER (DRIE SLAAPKAMERS!) PARTERRE APPARTEMENT MET LUXE KEUKEN, LUXE BADKAMER EN RUIME EN ZONNIGE ACHTERTUIN

Dit bovengemiddeld grote (99m2) appartement met ruime achteruin op de middag- en avondzon is zojuist intern hoogwaardig gerenoveerd. Naast nieuw leidingwerk, nieuwe elektra, nieuwe CV-installatie, strak stuc- en schilderwerk en natuurlijk een luxe keuken en badkamer is er ook extra aandacht besteed aan de isolatie. Het appartement is dan ook geheel voorzien van kozijnen met HR (+)-glas zijn ook de buitengevels en het plafond geisoleerd. Bij de renovatie is ook de indeling gewijzigd waardoor er nu drie goede slaapkamers aanwezig zijn. De ligging in het Bezuidenhout is natuurlijk perfect, vlakbij stations (Laan van NOI en den Haag centraal), de uitvalswegen (A-12/A-4/A-13/N-14), zeer veel openbaar vervoer, het Haagse Bos, de gezellige Theresiastraat met haar winkels, gezellige restaurants, en het Haagse centrum.

Indeling:
Entree met aansluitend tochtportaal. Centrale gang met toegang tot alle vertrekken, vaste kast met opstelplaats voor wasmachine en droger en een separaat nieuw toilet met fonteintje. Aan de voorzijde vindt je de eerste en tweede, beide ruime, slaapkamers. De tweede slaapkamer beschikt over een ruime vaste kast waarin zich ook de meterkast bevindt. De royale tuingerichte woon-/eetkamer is gesitueerd aan de achterzijde en via openslaande deuren heb je toegang tot de heerlijke en verzorgd aangelegde achtertuin op het noordwesten waar je na het werk of in het weekend van de middag- en avondzon kan genieten. De luxe en grote in zijdeglans wit uitgevoerde keuken beschikt over een maar liefst ruim vier meter lang blok met hardstenen blad en natuurlijk alle benodigde apparatuur, te weten: 90cm breed 5-pits RVS fornuis met grote oven, vaatwasser, luxe Amerikaanse koelkast met vriesgedeelte wijnkast en een recircultiekap. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De derde, ook weer goed formaat, slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en ook vanuit deze kamer is er via openslaande deuren toegang naar de tuin. Tot slot een prachtig ruime badkamer voorzien ligbad, aparte douche met rainshower en glazen wand, dubbele vaste wastafel in meubel en een handdoekradiator.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Actieve grote VvE (1/30e aandeel), bijdrage thans € 36,- per maand
- Voor maatvoeringen zie de plattegrond
- verwarming middels CV-ketel Vaillant Ecotec pro HR 2019
- Elektrische installatie bestaande uit 9 groepen met aardlekschakelaars
- Alle vertrekken voorzien van COAX en UTP (cat.6) bekabeling
- Geheel voorzien van houten kozijnen met HR+ en HR++ beglazing
- Buitengevels geisoleerd
- Energielabel B
- Vrijwel geheel voorzien van lamelparketvloer
- Verkoper verleent zes maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
- Vanwege het bouwjaar zijn de ouderdom- en materialenclausule van toepassing
- Niet bewoningsclausule van toepassing
- 2% overdrachtsbelasting clausule ten gunste van verkoper van toepassing
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, Matzinger Eversdijk Notarissen
- Oplevering direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.