Verkocht: Verdistraat, Den Haag

Luxueus, hoogwaardig, sfeervol en excellent gerenoveerd dubbelbovenhuis voorzien van vier slaapkamers, twee badkamers, royale woon- eetkamer en zonnig dakterras! Bij de renovatie is gekozen voor een buitengewoon luxe afwerking.

Omschrijving

Entree op straatniveau, afgesloten net portiek met bellentableau en trappenhuis naar de eerste etage, entree appartement, ruime hal met garderobe en modern toilet met hangend closet en fontein. Aan de voorzijde van het appartement gelegen ruime slaapkamers, tussengelegen van goed formaat badkamer voorzien van ligbad, ruime dubbele inloopdouche en dubbele wastafelmeubel. Aan de achterzijde gelegen slaapkamer met openslaande deuren naar balkon, tussengelegen riante waskamer voorzien van opstelplaats voor wasmachine en droger, slaapkamer met eigen badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel met eveneens toegang tot het balkon. Iedere kamer is voorzien van voldoende wandcontactdozen en heeft een internet- en tv-aansluiting. In de woning zijn sfeervolle inbouwspots aangebracht voor de verlichting.

Trap naar de leef verdieping middels luie brede trap, het trappenhuis is breed opgezet met sfeervolle trap.
Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de royale terras gerichte woon- eetkamer voorzien van veel daglicht toetreding door de aan beide zijde aanwezige grote raampartijen, luxueuze open keuken aan de voorzijde van de woning voorzien van gepolijste composiet werkblad met alle benodigde inbouwapparatuur zoals riante Amerikaanse koelkast met wijnvak, dubbele oven, vaatwasser keramische kookplaat.
Vanuit de woon- eetkamer heeft u toegang tot het zonnige privé dakterras van 23m2 aan de achterzijde van de woning.

Het riante bovenhuis is verbouwd met visie en inzicht. Doordat de kapverdieping is gebruikt voor de woonverdieping zijn er op de verdieping 4 riante slaapkamers ontstaan met goed bemeten waskamer.

Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich de bergingen.

***Bijzonderheden***
- Alle leidingen gas, water, electra alsmede radiatoren vernieuwd;
- Nieuwe CV-ketel CW-6;
- Gehele woning voorzien van dubbel glas (HR);
- Privé fietsenberging via achterom bereikbaar;
- Topetage is voorzien van nieuwe kozijnen;
- In alle kamers internet- en tv-aansluiting;
- Zie de plattegronden voor de indeling en complete maatvoering;
- Aandeel 1/2 in de gemeenschap;
- MJOP aanwezig tot en met 2033;
- Maandelijkse V.v.E. bijdrage € 100,-- per maand;
- V.v.E. ingeschreven in de KvK onder nummer 71081240;
- Erfpacht per 07-12-2017 eeuwigdurend uitgegeven met een canon verplichting per jaar € 607,--;
- Gezien het bouwjaar van de woning zullen een ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn;
- Woning niet bewoond door de verkoper, derhalve is de niet-bewoningsclausule van toepassing;
- Per direct beschikbaar;
- Projectnotaris: Notariaat Matzinger Eversdijk Notarissen te 's-Gravenhage.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

De gegeven informatie is zorgvuldig opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.